top of page
Toen mijn vader een struik werd
Lemming Film, 2015 / 2016
Regie assistent
regie: Nicole van Kilsdonk
DOP: Gregg Telussa
 
De tienjarige Toda woont met haar vader in een bakkerij. Ze weet alles van taart en gebak en is dol op de trompetmuziek van haar vader. Wanneer haar vader onverwacht weggeroepen wordt om het land te verdedigen, staat Toda er alleen voor. Ze begint aan een spannende reis en onderweg weet ze steeds beter voor zichzelf op te komen. Via lieve vrienden, vreemde volwassenen, absurde situaties en nieuw vriendje, komt ze uiteindelijk in het land van haar moeder terecht. Maar zal ze haar ook vinden? 
 
Van God Los
Pupkin Film, 2013
Regie assistent / Script continuiteit
 
Afleveringen:
Para - Regie: Paloma Aguilera Valdebenito
Fortunate Son - Regie: Max Porcelijn
Gran Canaria - Regie: Jonathan Herman
 
Van God Los is een spannende dramaserie, waarin de kijker in negen losstaande afleveringen wordt geconfronteerd met misdaden die zijn geïnspireerd op waargebeurde misdrijven. De serie vertelt verhalen uit de criminele leefwereld van jonge mensen, vanuit het perspectief van de dader en het slachtoffer. Van God Los bevestigt geen vooroordelen, maar daagt uit om zelf te oordelen. Het is nadrukkelijk de bedoeling van de makers om de kijker te verwarren, te ontregelen, vooroordelen te testen en zekerheden onderuit te halen.

 

 

Rafaël
Rinkel Film 2017/2018
Script supervisor
Regie: Ben Sombogaart
DOP: Jan Moeskops
Gouden Kalf beste Actrice 2019
Melody Klaver vrouwelijke hoofdrol
 
Eddy & Coby
OAK Motion Pictures, 2014
Regie assistent
regie: Jeroen Annokkee
DOP: Piotr Kukhla
 
Eddy & Coby is het verhaal over een koppel van middelbare leeftijd dat uit elkaar groeit. Eddy (Ton Kas) is voornamelijk bezig met zijn criminele praktijken terwijl Coby (Cynthia Abma) compleet geabsorbeerd wordt door haar gezondheidsdrang en de relatie met de veel jongere fysiotherapeut Patrick (Roger Carvalho).
 
Bouwdorp
Pupkin Film, 2013
Regie assistent / Script continuiteit
regie: Margien Rogaar
DOP: Sal Kroonenberg
 
Op het jaarlijkse huttenbouwdorp komen de hartsvrienden Ziggy (12) en Bas (12) voor het eerst in hun leven recht tegenover elkaar te staan. Een verschillende middelbare school, verwachtingen van hun ouders en de verliefdheid op een meisje doet een sluimerende ruzie veranderen in een jongensoorlog. Tussen de bouwwerken bevechten de jongens elkaar met behulp van hun eigen bouwgroepje. De stoere Bas begint heel fel, maar twijfelt al snel over de ruzie, terwijl de zachtaardige Ziggy langzamerhand verhard in de strijd en zich vast bijt. Bouwdorp is een familiefilm over vriendschap, verliefdheid, jaloezie en hoe je zomaar terecht kan komen in een jongensoorlog..
 
bottom of page